Învinse de lider, după o prestație bună!

0

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut înainte de Anul Nou, 26-37 meciul cu CSM București disputat pe propriul teren.
Argeșencele au avut o prestație bună, dar diferența de valoare și expereiență și-a spus până la urmă cuvântul. Prima repriză a fost una echilibrată, în care adversarele au condus pe tabelă aproape în permanență. Au fost și câteva excepții, când scorul a fost 4-4, 6-6, 15-15 și chiar 16-15 pentru Dacia, dar în cele din urmă CSM a avut avantaj la pauză, 18-16. În repriza a doua oasptele au luat avantaj încet-încet și au terminat partida la o diferență de 11 goluri, scor final 26-37.Și în acest meci Dacia a ratat foarte mult, alb-albastrele ratând numai puțin de 24 de aruncări.
După această etapă, CS Dacia Mioveni a rămas pe 11 cu 9 puncte.
Etapa următoare, pe 15 ianuarie, Mioveniul joacă în deplasare la locul 2, Gloria Buzău. CSM București, antrenată de Adi Vasile, este singura echipă neînvinsă din campionat. Au scos un rezultat de egalitate, în prima etapă, pe terenul campioanei Rapid.
În acest meci marcatoarele Daciei au fost: Constantinescu – 10, Cîrjan – 7, Milic – 3, Nicolae – 2, Lazăr – 1, Georgescu – 1, Krsnik -1, Sărățeanu – 1. Pentru învingătoare au marcat Cristina Neagu 6 goluri, Alexandra Dindiligan 6, Emilie Arntzen 6, Elizabeth Omoregie 5, Malin Aune 4, Siraba Dembele 4, Mihaela Mihai 3, Crina Pintea 2, Alicia Gogîrlă 1. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.