Atleții de la CSM Pitești, 16 medalii în 2022!

0

Conducerea clubului CSM Pitești a făcut bilanțul pe anul 2022. În topul secțiilor cu cele mai bune rezultate se află și secția de atletism.
În total, atleții de la CSM Pitești au obținut 16 medalii la Campionatele Naționale de Seniori (1 medalie), Tineret (13 medalii), Juniori (1 medalie), Juniori mici (1 medalie) și 3 medalii la Campionate Internaționale prin sportiva Denisa Dragomir în probele de Alergare Montană.

Pe podium la competițiile naționale

Sportivul Robert Dumitru de la CSM Pitești a obținut locul I la Campionatul Național de Tineret în proba de 1000 m, locul III la Campionatul Național de Tineret în proba de 5000 m, locul II la Campionatul Național de Tineret în proba de 3000 m obstacole și locul II la Campionatul Național de Cros pentru Tineret în proba de 8000 m. De asemenea, sportivul Constantin Zanfir s-a situat pe poziția a treia la Campionatul Național de Seniori în proba de disc, a obținut locul I la Campionatul Național de Tineret în proba de disc, locul III la Campionatul Național de Tineret în proba de greutate, locul II la Campionatul Național de Sală pentru Tineret în proba de greutate și locul I la Campionatul Național de Aruncări lungi de iarnă pentru Tineret în proba de disc.

Denisa Dragomir, campioană mondială la Alergare Montană

Atleta Denisa Dragomir a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Alergare Montană pentru Seniori în proba de 38 km din Chiang Mai-Thailanda, locul I la Campionatul Balcanic de Alergare Montană pentru Seniori în proba de 12 km din Câmpulung Moldovenesc și locul I la Campionatul Balcanic de Alergare Montană pentru Seniori în proba de 12 km-Ștafetă din Câmpulung Moldovenesc. Antrenorul coordonator al secție este Valentin Coroja. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.