Un bilanț global al anului 2022

Date:

  • Conf. dr. Adrian Tase

Conf dr Adrian Tase a făcut o scurtă prezentare a evenimentelor cele mai importante din lume care au avut loc în anul 2022. Într-o exprimare succintă, cunoscutul cardiolog punctează fiecare aspect care a marcat anul care tocmai s-a sfârșit.
„Vom încheia annul cu câteva povești de top din 2022. Declinul Covid-ului în România este contrabalansat de ofensiva gripei sezoniere. În schimb, China a intrat în colaps economic și mișcări sociale de anvergură din cauza tacticii exagerate “zero-Covid”. Proteste sociale și în Iran, cele mai puternice din istoria țării. În Pakistan, potopul a devastat sute de localități, a ucis peste 1500 de oameni și a afectat peste 33 de milioane. Schimbări politice în Israel, Australia, Brazilia, Italia și Suedia. În apropierea granițelor noastre, invazia armatei ruse în Ucraina a distrus sute de mii de vieți de civili și militari, și a dizlocat zeci de milioane. Moarte, frig, întuneric, sărăcie. Pentru ce? La final de an, Austria și Ucraina, două țări foarte diferite, aplică României lovituri politice ce par gândite în același laborator de propagandă.
Încheiem cu discursul creștin excepțional prin care, cea mai longevivă regină din Arhipelagul Britanic, Elisabeta a II-a și-a dorit să depună coroana la picioarele Domnului Iisus Hristos. Ca și privirea clară către cer, plină de recunoștință, a lui Lionel Messi, după fiecare gol marcat. Să trecem cu bucurie în anul 2023 și să avem un moral bun! La Mulți Ani!”, a transmis conf. dr. Adrian Tase.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...