Boxerii de la CSM Pitești, 12 medalii în 2022!

0

Conducerea clubului CSM Pitești a făcut bilanțul pe anul 2022. În topul secțiilor cu cele mai bune rezultate se află și secția de box.
În anul 2022, secția de box a CSM Pitești a avut rezultate pe măsura reputației. Astfel că sportivul Cristian Șerban a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Juniori, la categoria 46 kg, Adrian Chiriță s-a clasat pe poziția a treia la Campionatul Național de Cadeți, categoria 54 kg și Ștefan Măgureanu a obținut argintul la Campionatul Național de Tineret, la categoria plus 92 kg.
De asemenea, Gabriel Velțan a terminat pe locul secund la Campionatul Național de Tineret, la categoria 92 kg, iar Denis Simionescu a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Cadeți, categoria 63 kg. Antrenorul coordonator al secției este maestrul Ioniță Mărășescu. În total, secția de box a CSM Pitești a obținut în anul 2022 nu mai puțin de 12 medalii la Campionatele Naționale de Seniori (1 medalie), Tineret (6 medalii), Juniori (3 medalii), Cadeți (2 medalii). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.