Raliul Argeșului, programat în luna mai

0

Consiliul Federal FRAS a aprobat în şedinţa de la finalul anului trecut calendarele provizorii pentru mai multe discipline sportive.
Campionatul României de Raliuri Betano va avea în acest an 8 etape, la fel ca și anul trecut. Competiția va începe în luna mai și se va încheia în luna octombrie. Raliul Argeșului a fost programat în perioada 27-28 mai și va avea coeficient de dificultate 1.2, cel mai mare din campionat. Traseul propus de organizatori va cuprinde mai multe probe speciale și pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țara noastră.

Adrenalină la Trofeul Câmpulung

A doua competiție majoră de motorsport care va fi găzduită de județul nostru este Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă. Întrecerea din județul nostru a fost programată în perioada 23-24 septembrie, în orașul de la poalele Mateiașiului. Campionatul Național de Viteză în Coastă va începe în luna aprilie și se va încheia în octombrie.
În total, întrecerea va avea 7 runde în care piloții se vor lupta pentru titlurile naționale la clasele de concurs.

Spectacol în capitala rally-cross-ului

Campionatul Național de Rally-Cross va avea în acest an 6 etape, dintre care 5 se vor desfășura în județul nostru. Noul sezon va debuta în luna aprilie și se va încheia în luna septembrie. Iubitorii rally-cross-ului din Argeș vor avea parte de spectacol în rundele care vor avea loc la Câmpulung, Bradu, Mioveni și Băbana. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.