Meci cu o contracandidată la play-off

0
0

Baschet

FC Argeș Basketbal va disputa astăzi un meci foarte important pentru economia clasamentului. Echipa pregătită de antrenorul Milan Mitrovic va întâlni de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Trivale, pe cSU Sibiu, una dintre contracandidatele la intrarea în play-off.
Înaintea acestui duel care contează pentru etapa cu numărul 14 din Liga Națională de Baschet Masculin, FC Argeș ocupă locul 6, cu 16 puncte, adunate în 11 etape, în timp ce Sibiu ocupă locul 5, cu 18 puncte, strânse însă în 12 runde.
O eventuală înfrângere ar compromite foarte mult șansele argeșenilor de a mai prinde un loc pentru intrarea în play-off.
Clasament LNBM, Grupa A
1.U BT Cluj-Napoca 25p
2.Rapid București 21p
3.CSM Ploiești 21p
4.SCM “U” Craiova 19p
5.BC CSU Sibiu 18p
6.FC Argeș Pitești 16p
7.CSM Târgu Mureș 16p
8.Miercurea Ciuc 14p
9.CSM Târgu Jiu 12p
Au început anul cu stângul
Echipa de baschet a Piteștiului a început cu stângul noul an. FC Argeș Basketball a pierdut cu 62-68, confruntarea de joi seară, din deplasare, cu SCM U Craiova, una dintre contracandidatele la intrarea în play-off.
Principalii marcatori ai argeșenilor au fost Nikola Jevtovic (13 puncte), urmat de Tudor Fometescu, Trey Freeman și Andrea Milutinovic, toți cu câte 8 puncte fiecare. În tur, argeșenii câștigaseră în Trivale cu 79-71, iar în caz de egalitate de puncte la finalulul returului, piteștenii ar fi avantajați de rezultatele directe. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.