Din neatenţie şi-a rănit soţia!

0

Un accident rutier a avut loc ieri, pe autostradă, la kilometrul 108, pe sensul de mers București-Pitești. După impact, o pasageră a rămas încarcerată între fiarele maşinii. A fost necesară intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital având mai multe leziuni.
Ieri, Ion T. de 49 de ani, din Târgu Jiu, judeţul Gorj se afla la volanul unui Audi. Bărbatul mergea pe prima bandă îndreptându-se către Bascov. La kilometrul 108, a avut loc coliziunea. Poliţiţii de la A 1, care au efectuat cercetările la locul accidentului, au stabilit că gorjeanul nu a păstrat distanţa regulamentară din timpul mersului faţă de de un camion care circula în faţa lui, condus fiind de Andrei M., de 51 de anu din Şelimbăr, judeţul Sibiu. Conducătorul din Audi a avut alte preocupări şi a lovit violent partea din spate a camionului. Izbitura a fost atât de puternică încât toată partea dreaptă din faţă a fost distrusă,.
Pe locul din dreapta stătea soţia şoferului, o femei în vârstă de 51 de ani. Aceasta a a rămas prinsă între fiarele maşinii. Ca să o scoată, au intervenit pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu un echipaj de SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. „Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, conștientă, care prezenta contuzie toracică și lombară și zgârieturi la nivelul gambei drepte. La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor”, anunţa ISU Argeş. Pe numele şoferului gorjean a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.