I-a minţit pe poliţişti că se numeşte altfel!

0

Oprit în trafic pentru un control de rutină, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Câmpulung, care avea permisul suspendat, a susţinut că nu are actele la el. Le-a spus oamenilor legii alte date de identificare.  A dat numele şi data de naştere ale unui văr din Stâlpeni, şofer profesionist.  Când au verificat în baza de date, oamenii legii şi-au dat seama că cel din fotografia din sistem nu este aceeaşi persoană cu şoferul. M.S.

„În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. G-ral Ion Dragalina din Câmpulung, iar cu ocazia verificărilor, cel aflat la volan a furnizat datele de stare civilă ale unei alte persoane. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției, s-a stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 326 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, transmite IPJ Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.