Victorie muncită și meritată!

0
  • FC Argeș Basketball – CSU Sibiu 83-69 (28-13, 14-23, 24-13, 17-20)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului continuă cu succes lupta pentru calificarea în play-off. FC Argeș Basketball s-a impus cu 83-69, în confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu CSU Sibiu, din runda cu numărul 13 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.
Jocul a fost dominat de la un capăt la altul de alb-violeți. Piteștenii au început în forță partida și au realizat un run de 10-0, datorat în mare parte celor două triple ale lui Măciucă. Argeșenii au continuat să mărească avansul prin Jevtovic și Freeman, dar Pratt a răspuns cu un coș de la distanță. Scorul după primul sfert, 28-13, a fost stabilit de tripla lui Zekovic.Actul al doilea a fost mai echilibrat, iar la pauza mare gazdele conduceau cu 42-36. Repriza a debutat cu șapte puncte consecutive înscrise de Freeman. Jevtovic a mărit avansul la 15 lungimi de la linia de libere, înainte ca Gavriloaia să marcheze primele puncte pentru echipa sa din a doua jumătate cu un coș de afară. Diferența a ajuns la 20 de puncte (63-43) după reușitele lui Massey și Cunningham. Cu zece minute înainte de final, FC Argeș Basketball avea un avans de 17 puncte. Piteștenii au gestionat foarte bine situația și în ultimul act, obținând o victorie meritată. Cu 20 de puncte și 10 recuperări, Nikola Jevtovic a fost omul meciului. El a fost urmat de Trey Freeman, cu 13 puncte, 6 pase decisive și 3 intercepții. De la CSU Sibiu s-a remarcat Gaston Whelan, autor a 20 de puncte și 7 assist-uri.
În urma acestui succes, FC Argeș Basketball ocupă locul 6, cu 18 puncte, având un bilanț de 6 victorii și 6 înfrângeri. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.