Joc slab, înfrângere drastică!

0

FC Argeș a pierdut fără drept de apel amicalul de marți, de la Buftea, cu Farul Constanța, liderul campionatului. Constănțenii s-au impus cu 4-1, la capătul unui meci pe care l-au dominat copios.
Antrenorul Marius Croitoru a împărțit lotul în două echipe, în încercarea de a vedea potențialul fiecăruia și de a da un număr de minute egale la toți fotbaliștii. Piteștenii au avut un start foarte slab de meci, primele 20 de minute fiind de coșmar pentru alb-violeți care au încasat trei goluri. Reușitele marinarilor au fost semnate de Tudor Băluță, Alexi Pitu și Luis Munteanu. Replica argeșenilor a fost una palidă și a fost dată de Njike, însă șutul acestuia nu a prins cadrul porții apărate de Aioani. După revenirea de la cabine, Farul a mai înscris încă o dată prin Mihai Popescu, fotbalistul dobrogenilor reușind o ”foarfecă” spectaculoasă. FC Argeș a redus din diferență în ultimul minut al partidei, Calcan marcând din pasa lui Jakolis. Eșecul cu Farul a scos în evidență problemele din defensiva argeșenilor, dar și de pe faza de construcție, alb-violeții ajungând destul de greu în fața porții adverse. Staff-ul tehnic al piteștenilor mai are la dispoziție zece zile până la meciul cu Chindia Târgoviște pentru a îndrepta lucrurile.
Farul Constanța – FC Argeș 4-1(3-0) Au marcat: Băluță (min.3), Pitu (min.9), Munteanu (min.17), M. Popescu (min.69) / Calcan(min.90)
Farul, I repriză: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Băluță, Nedelcu, Grameni – Pitu, L. Munteanu, Alibec
Farul, a II-a repriză: Buzbuchi – Baravikas, Bîrzu, M. Popescu, Borza – Casap, N. Popescu, Doukoure – Sali, Morar, Mazilu.
Antrenor: Gheorghe Hagi
FC Argeș, I repriză: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Lucas Brendon, Vianna – Meza Colli – G. Crețu, Njike, Tîrcoveanu, Bertrand – Andrei Stoica
FC Argeș, a II-a repriză: Straton – Jakolis, M.Constantin, Zebic, Rizzi – Njike, Alceus – Croitoru, Pîrvu, Calcan – Garita
Antrenor: Marius Croitoru M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.