Carnat, primul gol al echipei din 2023

0

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial ca antrenor principal, Nicolae Dică a debutat pe banca Mioveniului într-un meci amical.
Galben-verzii au remizat pe propriul teren, 1-1 cu FC U Craiova, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Carnat a deschis scorul în minutul 17 după o pătrundere pe stânga în careu și un șut plasat, iar Gigore a egalat la ultima fază a reprizei, după ce a rămas singur în careu. Echipa lui Dică nu a arătat rău, având în vedere și că jucătorii folosiți au fost cei care au făcut parte din lot și în prima parte a sezonului, cu excepția lui Greab care a jucat tot meciul și a lui Rusu intrat după pauză. Gazdele chiar au ratat mai multe ocazii bune de gol prin Rusu, Burlacu, Antal și Balaur.
După acest meci, CS Mioveni a intrat în linie dreaptă cu pregătirea părții a doua a campionatului, sâmbăta viitoare Dică făcându-și debutul și într-un meci oficial, tot acasă, contra Petrolului.
CS Mioveni – FC U Craiova 1-1 (1-1)
Au marcat: Carnat (17) / Grigore (45)
CS Mioveni: Greab – Rădescu, Scarlatache, Garutti, Șerbănică – Antal, Lixandru, Panait, Pop, Carnat – Buziuc. Au mai jucat: Burlacu, Balaur, Toma, Rusu, Coșereanu, Guțea, Matei, Ene. Antrenor: Nicolae Dică
FC U Craiova: Burău – Negru, Paramatti, Grigore, Huyghebaert, Albu, Asamoah,Baeten, Bauza, Bahassa, Blănuță. Rezerve: Mogoșanu, Popa, Papadopoulos, Van Durmen, Blidar, Zanfir, Chițu, Enache, Achim, Ibrahim, Marquet, Sofianu. Antrenor: Nicolo Napoli
Arbitri: Marius Naidin – Gheorghiță Bălan, Mihai Ionescu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.