S-au bătut cu FCSB pe un jucător!

0
  • Galben-verzii au transferat din Norvegia, Belgia, de la FC Argeș și FCSB

CS Mioveni a oficializat primele 5 transferuri din această iarnă. Galben-verzii au adus jucători din Norvegia, Belgia și România. Unul dintre ei era promis FCSB-ului, dar Dică s-a mișcat mai repede și a obținut semnătura. Este vorba de un decar, care va ține mijlocul echipei: Amine Benchaib.
Jucătorii aduși până acum sunt: Bogdan Rusu (32 de ani, atacant, FCSB), Alexandru Greab (portar, 30 de ani, FC Argeș), Amadou Diallo (28 de ani, mijlocaș stânga, FK Jerv – Norvegia), Dylan Mboumbouni (26 de ani, fundaș central, FK Jerv – Norvegia) și Amine Benchaib (24 de ani, mijlocaș ofensiv, Kortrijk – Belgia).
● Bogdan Gheorghe Rusu s-a întors la Mioveni, singurul club la care mai putea să joace în acest sezon. Atacantul mai avea și varianta unui campionat nordic, estic sau asiatic care urma să înceapă acum dar nu și-a găsit niciun angajament în aceste zone. Rusu a fost om de bază al Mioveniului sezonul trecut, însă nu s-a adaptat cerințelor de la FCSB. La vicecampioană, el a lucrat la începutul sezonului și cu Dică.
● Alexandru Doru Greab a rămas tot în județ, schimbând doar echipa. El a trecut de la FC Argeș la CS Mioveni. Este din Bistrița, s-a format la Gloria și a jucat în cariera sa la Gaz Metan Mediaș în Liga 1 și Liga 2, Concordia Chiajna în Liga 1 și LIga 2 și FC Argeș. În Trivale a adunat 72 de prezența în echipă.
● Dylan Mboumbouni este francez de naționalitate centrafricană. Este fundaș central și s-a format la Olimpique Lyon, debutând la echipa a doua a clubului. A mai jucat la Cholet (Franța) și Jerv (Norvegia) acolo de unde a și fost adus. Are 104 meciuri în competițiile de seniori și a jucat de 13 ori pentru Naționalele Franței (U 16) și Republicii Centrafricane.
● Mijlocașul dreapta Amadou Diallo este francez de origine din Guineea. Și el vine tot de la norvegienii de la Jerv, după ce a fost crescut la juniorii lui Monaco. De aici a ajuns în Belgia la Namur, White Star și Cercle Brugge, după care s-a transferat în Franța la Red Star. A mai jucat la Sabah în Azerbaidjan, la Teplice B în Cehia și apoi la Jerv. Are și 3 meciuri internaționale pentru Guineea U 20.
● Ultimul transfer al galben-verzilor a fost dorit și de FCSB. Astfel, belgienii de la VoetballNews și Het Nieuwsblad au anunțat că Benchaib ar negocia cu FCSB, în timp ce mijlocașul s-a înțeles cu Mioveni. Amine Benchaib are 24 de ani și este mijlocaș ofensiv, viitorul număr 10 al echipei. Este belgian, provine de la Lokeren și a mai evoluat la Charleroi și KV Kortrijk. Are 66 de apariți în prima ligă belgiană și 6 goluri înscrie. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.