Winter Rally Covasna, amânat din cauza lipsei zăpezii

0

Având în vedere condițiile meteo nefavorabile pentru organizarea Winter Rally Covasna 2023, competiție destinată traseelor înzăpezite), programată inițial pe 3-5 februarie, organizatorii au decis să reprogrameze evenimentul, pentru data de 24-25 februarie 2023.
Arpad Simon, președintele clubului sportiv Auto Crono, organizatorul raliului, speră ca la sfârșitul lunii viitoare stratul de zăpadă să permită desfășurarea în bune condiții a competiției:
”Ne aflăm într-o situație foarte neplăcută din cauza lipsei zăpezii și a înghețului. De-a lungul timpului, competiția noastră și-a câștigat reputația datorită drumurilor înzăpezite și acoperite de un strat consistent de gheață, perfect favorabil anvelopelor speciale. Doar că acum, suntem forțați de împrejurări să regândim întreg desfășurătorul raliului, ceea ce se traduce prin amânarea acestuia pentru o dată ulterioară în aceeași lună calendaristică. Nu rămâne decât să sperăm că pentru noua dată aleasă vom avea un strat suficient de zăpadă pentru a găzdui o nouă ediție de succes”.
Winter Rally Covasna este cursa care deschide practic noul sezon automobilistic, cursa adunând în fiecare an la start cei mai buni piloți de raliuri din România.  M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.