Mâine, debutul, cu Petrolul!

0
  • Superliga, etapa 22: CS Mioveni – Petrolul, sâmbătă, ora 17:00, Stadion Orășenesc

Nicolae Dică debutează pe banca Mioveniului, mâine, într-un meci oficial, contra Petrolului. Partida de pe Stadionul Orășenesc este programată de la ora 17:00 și face parte din etapa a 22-a a Superligii, prima din 2023.
Galben-verzii încept lupta decisive pentru menținerea în prima ligă de pe ultimul loc al clasamentului, acolo unde nu au acumulat decât 9 puncte în 21 de meciuri. Programul meciurilor care mai sunt de disputat până la terminarea sezonului regulat nu este unul foarte greu, echipa Dică având de jucat, în ordine cu Petrolul (a), UTA (d), Sepsi (a), U Cluj (d), Rapid (a), FC U Craiova (d), FC Voluntari (a), Chindia (a), FC Botoșani (d).
Așadar primele două meciuri sunt unele accesibile și este de așteptat ca Mioveniul să înceapă deja să strângă punctele necesare salvării. Petrolul este oarecum lipsită de griji în acest moment, find pe locul 7 cu 30 de puncte. CS Mioveni nu a avut un parcurs bun până acum în meciurile de acasă, acolo unde în 10 partide nu s-a reușit nicio victorie, ci doar 4 remize (1-1 cu FCSB, 1-1 cu UTA, 2-2 cu FC U Craiova și 0-0 cu FC Botoșani) și alte 6 înfrângeri (0-2 cu Farul, 0-1 cu FC Argeș, 0-1 cu U Cluj, 0-2 cu Hermannastadt, 0-1 cu CFR Cluj, 0-1 cu U Craiova), golaverajul fiind și el negativ, 4-12. De partea cealaltă, Petrolul a jucat și ea tot de 10 ori, în deplasare, obținând 4 victorii și suferind 6 înfrângeri, golaverajul fiind 9-14. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.