Trey Freeman și-a reziliat contractul cu Piteștiul

0
0

După eșecul cu Rapid București, 62-72, din etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, FC Argeș Basketball a anunțat oficial despărțirea de americanul Trey Freeman, cel mai bun pasator al echipei în actuala stagiune.
Despărțirea de baschetbalistul de culoare s-a făcut pe cale amiabilă. Din câte se pare, Freeman nu va sta mult fără echipă, fiind deja în discuții cu o formație din Cipru.

Fundașul american a jucat în 15 meciuri de campionat pentru argeșeni și a avut medii de 9.9 puncte, 2.9 recuperări, 4 pase decisive și 1.3 intercepții. Media de assist-uri l-a făcut cel mai bun pasator din lotul ocupantei locului patru la capătul stagiunii precedente. FC Argeș Basketball are în acest moment șase jucători străini: Bruce Massey, Josh Cunningham, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Nikola Jevtovic și nou venitul CJ Wilson.

Gruparea pregătită de Milan Mitrovic este ca și calificată în următoarea fază a Ligii Naționale, dar și în Final 8 Cupei României, întrecere care se va desfășura la Constanța, în perioada 11-15 februarie. FC Argeș va da piept cu CSM Oradea, semifinalele fiind programate pe 13 februarie, iar finala pe 15 februarie. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.