Beat, a furat maşina şi s-a răsturnat cu ea

0
0

Isprava unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Slobozia, s-a sfârşit ieri, cu o reţinere. Tânărul a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Polţie Argeş după ce a furat maşina surorii lui şi a plecat cu ea la drum deşi era băut şi nu posedă permis de conducere. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns , s-a şi răsturnat cu autoturismul în şanţ.
În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, Bogdan S. aflat la locuinţa lui a fost vizitat de soră şi de cumnat. Bucuros de oaspeţi, tânărul şi-a invitat cumnatul să bea ceva împreună, ceea ce au şi făcut.

După câteva ore, musafirii au vrut să plece. Sora, cea care ar fi trebuit să conducă maşina, nu a găsit cheile cu toate că le-a căutat peste tot. În cele din urmă a hotărât, împreună soţul ,să meargă pe jos acasă şi au lăsat maşina la locuinţa fratelui.S-a dovedit că fratele le ascunsese cheia. După plecarea lor, a pornit la drum cu maşina.

Nu singur, ci împreună cu concubina lui. Bogdan S. nu posedă permis şi nu ştie să conducă. De aceea, la puţin timp după ce a plecat de acasă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Chiar atunci, a fost găsit de sora care se întorcea cu cheia de rezervă să îşi ia maşina. Autoturismul era uşor avariat iar cei doi ocupanţi era nevătămaţi. Ghinionul a făcut ca la scurt timp, în timp ce autovehiculul era în şanţ, să treacă prin zonă un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu.

Oamenii legiii l-au dus pe suspect la audieri. I-au cerut să sufle în etilotest dar a refuzat. Nici când a fost dus la spital, pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, tânărul nu şi-a dat acordul. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, refuz de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei şi furt în scop de folosinţă

Ieri, inculpatul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti. Pe numele lui Bogdan S. a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul IPJ. Tânărul nu a mai avut probeme cu legea până acum. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.