Duel pentru supraviețuirea în Liga I!

2
0
  • FC Argeș – FC Botoșani, duminică, ora 13.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

FC Argeș va încerca să obțină în acest week-end prima victorie din noul an. Echipa pregătită de Marius Croitoru și Constantin Schumacher va întâlni duminică, de la ora 13.30, pe propriul teren, pe FC Botoșani, în runda cu numărul 23 din Superliga României.
Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este un joc pentru supraviețuirea în Liga I, ambele echipe fiind foarte aproape de zona minată a clasamentului. Piteștenii au început acest miniretur de campionat cu o remiză, 1-1, în deplasarea de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, în timp ce moldovenii au debutat cu dreptul, învingând cu 1-0, pe propriul teren, pe Universitatea Craiova, una dintre formațiile cu pretenții la titlu.

După 22 de etape jucate, FC Argeș ocupă locul 11, cu 24 de puncte, iar FC Botoșani se situează pe locul 12, cu același număr de puncte. Ambele echipe sunt la doar două puncte peste primul loc de baraj, ocupat de Chindia Târgoviște, și la doar doar patru lungimi distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de UTA. În tur, piteștenii au plecat cu un punct din Moldova, după remiza albă înregistrată la Botoșani.

Echipa care va reuși să se impună în duelul din Trivale va lua o gură importantă de oxigen în lupta pentru rămânerea în prima ligă și în sezonul viitor. Va fi un duel între fosta și actuala echipă a antrenorului Marius Croitoru. Tehnicianul piteștean va urmări meciul din tribună, Croitoru ispășind a treia etapă de suspendare, din cele patru dictate de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. M.D.

2 COMENTARII

  1. Este rușinos si tot odată jenant să angajezi la FC Argeș personal nepregătit. Vezi Croitoru fără bacalaureat .Răsfoind prin birouri să nu aveți surprize .

  2. Astia aduc numai antifotbalisti care mai joaca si impotriva lui FCArges.Mimi ala toate pasele la adversar.Se uita Schumacher la el ca boul la poarta noua ca si Croitoru din tribuna si nu l-a scos decat foarte tarziu dupa ce deja Chindia marcase din cauza lui.Croitoru asta nu e sanatos la cap toate pasele la portar ti se opreste inima cand vezi ce fac nesimtitii astia.Asta fac la antrenament :toate pasele la portar si in spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.