Înfrângere în 99 de minute!

0
  • FC Argeș Volei – Dinamo București 1-3 (16-25, 25-21, 18-25 , 20-25)

Echipa de volei feminin a Piteștiului a ratat șansa de a obține un punct cu una dintre echipele care se luptă pentru calificarea în cupele europene. FC Argeș Volei a pierdut cu 1-3, la seturi, confruntarea de miercuri seară, de pe propriul teren, cu Dinamo București.
Disputa din Trivale a fost tranșată de bucureștence în 99 de minute, scorul pe seturi fiind 16-25, 25-21, 18-25 , 20-25. În tur, Dinamo s-a impus în Capitală cu același scor, astfel că Piteștiul nu a reușit nică măcar un punct din această dublă confruntare cu bucureștencele. Cele mai multe puncte ale echipei antrenate de Bogdan Paul au fost realizate de Saykova(17), Nikolova(9), Miclăuş(9) şi Diaz Cairo(8). După 14 etape jucate, FC Argeș Volei ocupă locul 8, cu 10 puncte, la fel ca SCM U Craiova.

Pentru gruparea argeșeană au evoluat Nikolova, Licheva, Saykova, Miclăuş, Lupescu, Diaz Cairo, Stan ( libero) , Ilinca, Airoaie, Teianu și Nemeş. Antrenorul Bogdan Paul nu a apelat în acest meci la serviciile jucătoarei Tara Cristea. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.