Misiune ușoară cu ultima clasată

0

Volei

FC Argeș Volei are șansa de a obține o nouă victorie în Divizia A1 de volei feminin. Formația pregătită de Bogdan Paul va întâlni mâine, de la ora 20.00, la Pitești, pe CS U NTT DATA Cluj, singura echipă ce nu a obţinut nicio victorie în actualul sezon competiţional. Piteștencele sunt favorite certe în această dispută, însă vor trebui să confirme acest statut și pe teren.

Baschet
La o victorie de play-off
Baschetbaliștii de la FC Argeș Basketball își pot asigura și matematic calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Milan Mitrovic trebuie să învingă pe CSM Miercurea Ciuc, sâmbătă, de la ora 17.00, la Pitești. Înaintea acestui duel, alb-violeții ocupă locul 4, cu 23 de puncte, obținute în 15 etape, iar Miercurea Ciuc se situează pe poziția a 8-a a Conferinței A, cu 17 puncte, adunate tot în 15 jocuri.

Automobilism
Un francez, victorios în prima cursă a sezonului
Romania Historic Winter Rally, competiție care a dat startul sezonului 2023 în motorsport, la Comandău (Covasna), a fost adjudecată de echipajul Paul Chabloz / Philippe Escobar, din Franța, la bordul unui BMW 325 iX E30. Așadar, întrecerea de la Covasna continuă să-și schimbe câștigătorii de la an la an. Înaintea lui Paul Chabloz a fost Gregory de Mevius (2022), apoi fiul acestuia Ghislain de Mevieus (2021), Charles Munster (2020), Eric Royere (2019), Laurent Battut (2018) și Patrick Ferrier (2017). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.