Șansă de a recupera din nou puncte!

0
0
  • Superliga, Etapa 23: UTA – CS Mioveni, sâmbătă, ora 14:30

CS Mioveni are o deplasare grea în această etapă, echipa antrenată de Nicolae Dică urmând să evolueze în deplasare, la Arad, cu UTA.
Partida din etapa a 23-a a Superligii este programată mâine, de la ora 14:30. Pentru Mioveni, va fi al doilea meci cu Dică pe bancă. Galben-verzii vor trebui să confime la Arad, că victoria cu Petrolul nu a fost doar o pură întâmplare și trebuie să revină acasă cu punct sau puncte, dar și un joc la fel de consistent ca în etapa precedentă. CS Mioveni se află în continuare pe ultimul loc al clasamentului, dar are acum 12 puncte și a venit la 8 puncte de UTA. După ce diferența era înaintea etapei trecute de 10 puncte.

Argeșenii au acum șansa să reducă încă o dată această diferență, dacă vor câștiga, dar să se apropie și de echipele de deasupra, situate pe locurile de baraj, dacă rezultatea acestea vor fi mai slabe ca ale lor. UTA este penultima în clasament, pe 15, chiar deasupra Mioveniului și are 20 puncte. Arădenii nu au în acest sezon un parcurs deosebit pe propriul teren, din 11 meciuri câștigând 3, remizând în 4 și pierzând alte 4, golaverajul fiind 13-15, ceea ce înseamnă că primesc multe goluri acasă. De partea cealaltă, CS Mioveni nu stă nici ea bine la jocurile de afară: 11 meciuri – 1 victorie (1-0 la Sepsi), 2 remize (0-0 la Petrolul, 2-2 la FC Argeș), 8 înfrângeri (0-3 la Hermannstadt, 2-4 la CFR, 0-1 la U Craiova, 1-2 la Rapid, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 1-2 la Farul, 1-5 la FCSB). În turul campionatului, la Mioveni a fost egal 1-1, după ce gazdele au ratat un penalty în minutul 90. Anul trecut, în campionatul regular a fost 0-0 la Mioveni, 2-1 pentur gazde la Arad, iar în play-out 1-0 pentru UTA, acasă.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.