Bilanţul celor 2 zile de vreme rea!

0

Județul Argeș a fost sub incidența a două avertizări meteo de ninsori abundente și viscol. A fost emis un cod portocaliu, actualizat apoi cu un cod galben, anunţă Prefectura Argeş. A fost făcut un bilanţ al celor două zile de vreme rea. iată mai jos cum s-a acţionat. M.S.

Timp de 2 zile, în întreg județul Argeș, au acționat echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ale Poliției și Jandarmeriei. A fost operaționalizat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Argeș, a transmis prefectul Radu Perianu.

Militarii ISU Argeș au intervenit după ce 32 de copaci au căzut pe carosabil în Pitești, Curtea de Argeș, Costești, Mioveni, Mihăiești, Cotmeana, Davidești, Băiculeși, Băbana, Arefu, Vlădești.
Pe drumul național 7C, Transfăgărășan, s-a circulat cu dificultate după mai multe situații în care arborii s-au prăbușit pe asfalt. Pe un alt drum național, 73D, circulația a fost îngreunată din cauza unui stâlp electric căzut pe carosabil. O solicitare asemănătoare a fost și pe DN7, Pitești-Vâlcea. Din fericire, rezolvată înainte să blocheze traficul rutier.

Vremea a creat multe probleme legate de alimentarea cu electricitate. Au fost, în total, în cele 2 zile de avertizare meteo, 45 de localități afectate.
Astăzi, la ora 14, numărul s-a redus la 5 localități. Distribuitorul de electricitate a intervenit cu echipe din Argeș, Olt și Teleorman.

124 de polițiști rutieri au acționat pe perioada avertizării meteo și 85 de echipaje de Ordine Publică.

În același timp, 172 de jandarmi argeșeni au asigurat măsuri de ordine publică și au patrulat în zonele afectate de ninsoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.