Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 2 aprilie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Aprilie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  lori

  dl Smeoreanu, din pacate cu sustinerea psd ului nu sunt de acord, au facut cel mai mult rau Romaniei si Argesului implicit, poate faceti un articol si despre cum a fost distrusa industria din Arges, cu autorii binenteles!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Nu veti gasi nici o critica la adresa PSD-ului din partea ziaristului. Singurul lui rol in presa argeseana a fost sa-i pupe in dos pe acestia si sa incerce sa ne convinga ca pentru toate relele din judet sunt de vina liberalii sau cei din opozitie. Un lingau!

   Reply
  2. 1.2

   Boni

   Tastaţi PSAL pe net şi o să aflaţi autorul. Tot el este şi promotorul vinderii frauduloase a Petromului. Nomina odiosa!

   Reply
 2. 2

  dilimache

  Totusi, pen’ce … MARILI DIPUTAT pavel popescu este luat in pleazna ?!

  Reply
  1. 2.1

   a

   Domnule, cumva dumneavoastra ii scrieti titlurile editorialelor ziaristului Smeoreanu? Pentru ca observ aceeasi logica, aceeasi profunda inteligenta in alegerea titlurilor ca si in minunatele randuri asternute de d-stra, stimabile „dilimache”!
   Si ca sa nu va diluati talentul, vreti sa scrieti mai rar, chiar spre deloc, pentru ca riscati sa ramaneti un neinteles daca o faceti prea des?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .