Fanii au cerut demisia antrenorului!

0

Imediat după golul secund primit de piteșteni în meciul cu FC Botoșani, fanii lui FC Argeș au cerut demisia lui Constantin Schumacher, antrenorul din acte al ”vulturilor violeți”. ”Demisia, Schumacher!” s-a strigat de mai multe ori din tribunele arenei din Trivale.
Gestul suporterilor argeșeni este greu de înțeles, având în vedere că Marius Croitoru este antrenorul de facto al grupării din Trivale. Constantin Schumacher spune că este obișnuit cu gesturile fanilor cărora le cere să-i susțină pe jucători:
”Sunt învățat să mi se strige demisia. Vin 200 de spectatori…Vreau să vină 10.000 și să mă înjure 10.000, dar să lase echipa în pace, să o ajute. Avem nevoie de ei,. După meci sau înainte, să iasă și să mă înjure din secunda 1, dar să îi încurajeze pe băieți și să-i susțină în alea 90 de minute.
În scurt timp se va face stadionul. Vor să ajungem să o luăm de la capăt? Ar fi păcat…Nu sunt ei de vină. Noi, prin jocul nostru, trebuie să le demonstrăm că merită să vină la stadion.
Noi suntem principalii vinovați și trebuie să o scoatem la capăt” a spus tehnicianul la conferința de presă de după meci. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.