Schumacher: ”Nu putem emite pretenții cu un joc așa slab”

0

După partida cu FC Botoșani, pierdută de piteșteni, scor 0-2, antrenorul Constantin Schumacher a recunoscut că FC Argeș nu merita să obțină nici măcar un punct în acest meci. Deși echipa noastră a intrat în hora retrogradării, tehnicianul are încredere în continuare în lotul pe care îl are la dispoziție.
Schumacher le cere jucătorilor să trateze cu maximă seriozitate fiecare partidă pentru a putea ieși din zona minată a clasamentului: ”După acest meci de luptă nu am ce să spun. Echipa adversă a jucat mult mai bine ca noi, și-a dorit mult mai mult victoria. Noi am jucat foarte slab, nu puteam să emitem pretenții după acest joc. Terenul a fost foarte greu, dar echipa adversă s-a adaptat mult mai bine decât noi. Au știut să profite de acest lucru, asta trebuia să facem și noi. În prima repriză nici nu am ajuns la poartă.
Cred că portarul lor a răcit, dar mergem înainte. Suntem supărați toți și trebuie să strângem rândurile pentru că mai sunt multe meciuri. Ar fi păcat să intrăm în horă.
Eu cred că echipa asta are valoare, chiar dacă multă lume nu crede. Vin 200 de spectatori la stadion și sunt 5.000 pe facebook… Înjură, dar ne-am învățat. Suntem pe un loc de baraj, un loc pe care nici nu ne gândeam la început de campionat. Trebuie să lăsam capul jos, să venim la stadion și să plecăm seara. Să ne pregătim cât mai bine pentru că vin niște meciuri foarte grele. Dacă nu vom fi atenți, ne va fi foarte greu. Eu am încredere în jucătorii care au venit, sunt sigur că sunt jucători de valoare, dar trebuie să demonstreze în teren. Trebuie să aibe atitudine, le-am spus de la începutul minireturului că este un campionat greu, să nu joace pe vârfuri. Cei vechi trebuie să îi ajute pe cei nou-veniți și să le explice că nu este ușor să joci în România”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.