Administratorul și-a „rotunjit” pensia ilegal!

0

După cum spune şi zicala „Nu poţi să stai cu mâna în miere şi să nu te lingi pe degete”, un pensionar în vârstă de 79 de ani, din Câmpulung, a profitat de faptul că are în gestiune mulţi bani şi a luat din ei puţin câte puţin. Vreme de cinci ani, bărbat şi-a „rotunjit” veniturile din pensie cu sume furate de la asociaţia pe care o administra. Ca să îşi acopere ilegalităţile a falsificat documentele. Locatarii au intrat ala bănuieli şi l-au reclamat.
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Administratorul M.P. a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. “Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2019, un bărbat de 79 de ani, din Câmpulung, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari, și-ar fi însușit, în interes personal, suma totală de aproximativ 63.000 de lei, din gestiunea asociației, banii fiind proveniți din retrageri de numerar din contul bancar, precum și din înregistrarea în registrul de casă a unor plăți mai mari față de cele înscrise în documentele justificative care au stat la baza efectuării operațiunii”, a transmis IPJ Argeş.
Oamenii legii au recuperat integral prejudiciul punând sechestru pe bunurile fostului administrator. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.