Atenție sporită la Daniel Paraschiv

0

Fotbal

Antrenorul Constantin Schumacher le cere jucătorilor săi să fie foarte atenți la golgheterul sibienilor: ”Știm cine este Daniel Paraschiv, a dat multe goluri și trebuie să fim foarte atenți la el. Le-am arătat pe video jucătorilor noștri ce trebuie să facă, dar important este să creștem noi nivelul jocului pentru a putea obține un rezultat bun”.
”Limba fotbalului este una singură”
Tehnicianul grupării din Trivale consideră că a venit timpul ca și fotbaliștii străini veniți în această iarnă să își aducă contribuția la rezultatele echipei: ”Limba fotbalului este aceeași peste tot în lume. Nu există decât o limbă, dar avem și un translator la echipă care le traduce în engleză, franceză și spaniolă. Repet, limba fotbalului este aceeași și în Ucraina, China. Aștept ca fiecare dintre ei să demonstreze pe teren că merită să joace la FC Argeș” a spus Schumacher.
Stanciu: ”Jucătorii să arate că sunt profesioniști”
Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului FC Argeș, le cere jucătorilor să facă sacrificii pentru a obține rezultatele mult dorite: ”Este nevoie de unitate în vestiar. Nu trebuie să existe decât un singur grup. Jucătorii să înțeleagă momentul în care se află. Rezultatele se creează prin grup, unitate, determinare. Din păcate, la aspectul ăsta, noi am fost repetenți încă de la începutul campionatului. Fotbaliștii să înțeleagă că trebuie să fie profesioniști și nu sunt plătiți doar să facă antrenamente. Sunt plătiți să aducă performanță. Să își arate respectul față de club, suporteri, competiție și față de ei. Să își respecte meseria și să dea totul la meciurile oficiale”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.