Locuitorii din Gavana nu vor avea căldură toată ziua din cauza unei avarii!

0

A avut loc o avarie la reţeaua de alimentare cu energie termică în cartierul Găvana. Muncitorii de la Termo Calor Confort fac lucrări de reparații. Sunt afectați locatarii care sunt racordați la sistemul public de încălzire termică. Se estimează că până luni seara în jurul orei 20,00 aceștia nu vor avea căldură în apartamente. M.S.

 

„TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, astăzi, 06.02.2023, până la ora 20:00, se vor face lucrări de reparaţii pe circuitul primar în cartierul Găvana şi va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire consumatorilor alimentaţi din PT 904 și PT 908. Din cauza acestei avarii și ca urmare a intervenției pentru remediere, sunt afectați toți consumatorii alimentați din aceste puncte termice. În acest interval, echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează pentru remedierea situației.

Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din zonă.

Precizăm că, pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la blocurile afectate de aceste lucrări, precum și de ora estimată a reluării furnizării energiei termice.

SC TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din cartierul Găvana și transmite că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, după reparaţiile efectuate la reţeaua de alimentare cu energie termică” a transmis furnizorul de energie termică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.