Înfrângere în 56 de minute!

0
  • CSM Târgoviște – FC Argeș Volei 3-0(25-23, 25-15, 25-15)

Echipa de volei feminin a Piteștiului nu a avut nici o șansă în confruntarea de acum câteva zile cu vicecampioana României. În runda a 16-a din divizia A1 la volei feminin, FC Argeş a jucat în deplasare cu CSM Târgovişte, partida încheindu-se cu scorul de 3-0 pentru dâmbovițence.
Scorul pe seturi a fost următorul: 25-23,25-15,25-15, la fel ca în tur. Voleibalistele alb-violete au pus probleme adversarului doar în primul set, însă nu au știut să gestioneze bine finalul. În următoarele două seturi, vicecampioana s-a dezlănțuit, încheind practic partida în 56 de minute! Bulgăroaica Nikolova a fost cea mai eficientă jucătoare, cu 14 puncte în partida de astăzi. Pentru FC Argeş au jucat Miclăuş(4), Cristea (5), Airoaie(6), Nikolova(14) , Nemeş(3), Diaz(6), Ilinca(libero), Teianu(1), Licheva, Stan(libero). În urma acestui eșec, FC Argeș Volei se menține pe locul 8, cu cele 13 puncte, acumulate în 16 etape.
Următorul meci al piteștencelor este programat în acest week-endul, pe propriul teren, adversar urmând a fi Rapid București, ocupanta locului 6. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.