Reclamat de fiu că a plecat beat cu maşina!

0

Un apel la 112 i-a pus pe poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș în gardă, că un bărbat circulă beat cu maşina prin oraş. Cel care i-a alertat pe oamenii legii este nimeni altul decât fiul şoferului inconştient. Din fericire, bărbatul a fost oprit din cursa nebună înainte să fie rănit el sau să rănească pe cineva.
Duminică, pe 5 februarie, Nicolae P., de 48 de ani, din Curtea de Argeş a fost într-o vizită cu soţia. Acolo a consumat alcool şi s-a îmbătat. Când a ajuns acasă, în jurul orei 22.30 s-a luat la ceartă cu nevasta. Se pare că fiul a intervenit să-l liniştească ceea ce l-a enervat mai tare pe bărbat. Acesta i-a ameninţat atât pe fiu cât şi pe soţie că o să-i bată. Imediat după aceea a luat cheile maşinii şi a plecat. Asta a reieşit din ancheta poliţiştilor care au instrumentat cazul. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de către fiu. Băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl lui a plecat la volanul maşini deşi a consumat alcool.
Le-a spus numărul de înmatriculare iar autoturismul a fost dat în consemn. Maşina a fost depistată de oamenii legii în trafic. După ce l-au oprit, l-au pus pe Nicolae P. să sufle în etilotest. Aparatul a indicat o concentraţie de 0,87 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui Nicolae P. a fost întocmit dosar penal atât sub acuzaţia de ameninţare, cât şi de conducere sub influenţa alcoolului. Chiar dacă totul i se trage de la propriul fiu, bărbatul ar trebui să-i mulţumească, pentru că astfel a fost oprit înainte să provoace un alt necaz mai mare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.