Kaiaciștii piteșteni, martori la cutremur!

0
0

Până pe 19 februarie, doi sportivi secției de kaiac – canoe ai clubului CSM Pitești se află în Antalya pentru două stagii de pregătire specifică. Cei doi sportivi legitimați la clubul din Ștrand au trăit pe viu cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter care a devastat Turcia.
Frații Adrian și Victor Stepan, componenți ai lotului olimpic al României, se pregătesc în Turcia alături de Cătălin Chirilă, campionul mondial și european al probei de canoe 1 – 1000 m. Cele două luni de pregătire fac parte din proiectul Federației Române de Kaiac-Canoe și al Comitetului Olimpic Român pentru calificările la Jocurile Olimpice de la Paris – 2024. Federația Română de Kaiac – Canoe a ales Turcia ca loc de pregătire, deoarece în această perioadă, clima din România nu permite antrenamentele pe apă.

Gheorghe Din: ”S-au speriat puțin, dar sunt ok”

Antrenorul Gheorghe Din, antrenorul celor doi sportivi, a luat legătura cu aceștia după cutremurul catastrofal care a distrus sute de clădiri și care a lăsat în urmă mii de morți: ”Am vorbit cu copii și sunt în siguranță. Cutremurul s-a resimțit și în Antalya și toată lumea era speriată. S-au speriat și ei, dar acum sunt ok. Tot lotul național este ok și își continuă antrenamentele pe apă. Sper să nu mai fie și alte replici, iar situația să se stabilizeze. După primul stagiu de pregătire va urma un al doilea stagiu care este programat în perioada 26 februarie – 26 martie”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.