Arnold Garita: ”Să marchez cât mai multe goluri pentru FC Argeș”

0

Atacantul Arnold Garita are un sezon foarte bun cu FC Argeș. Vârful camerunez a marcat până acum 9 goluri și promite să nu se oprească aici. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani este convins că argeșenii se pot impune în confruntarea de duminică, de la Pitești, cu Farul Constanța.
Ce așteptări ai de la meciul de duminică?
– Sper să câștigăm împotriva Farului! Avem mare nevoie de puncte, a trecut ceva timp de la ultimul meci câștigat de noi. Dacă vom lua cele 3 puncte puse în joc, va fi foarte bine pentru moralul nostru și pentru echipă.
Cum ar trebui să joace FC Argeș pentru a câștiga?
– Cu toții trebuie să dăm totul pe teren pentru a câștiga acest meci. Farul este o echipă periculoasă, care speculează la maxim greșelile adversarului. Ideal ar fi să evităm pe cât putem greșelile colective și individuale. Dacă vom reuși să facem acest lucru, șansele la victorie vor crește.
Ești cel mai bun marcator al Piteștiului. Ce ți-ai propus la nivel personal?
-Să fac mai mult pe teren și să marchez cât mai multe goluri pentru FC Argeș! Vreau să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele propuse. Cel mai important lucru este să câștige echipa. Sunt fericit și când unul dintre coechipieri marchează pentru că toți suntem un grup. Ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri și să ieșim din această situație puțin complicată. Sunt sigur că avem capacitatea de a ne lupta cu toate echipele din campionat. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.