Deplasare la o contracandidată!

0
0
  • Superliga, Etapa 25: U Cluj – CS Mioveni, astăzi, ora 17:00, Stadion Gaz Metan Mediaș

Următorul joc de campionat al Mioveniului este programat astăzi, de la 17:00 la Mediaș, elevii lui Nicolae Dică urmând să întâlnească pe U Cluj, antepenultima clasată în Superliga. Meciul face parte din etapa 25 și se va juca la Mediaș, deoarece clujenii au terenul foarte prost pe Cluj Arena, acolo unde au disputat jocul cu Rapid, terminat 0-0, în a doua rundă din 2023.
Galben-verzii vin după o serie bună de meciuri în 2023, odată cu preluarea băncii tehnice de către Nicolae Dică. Astl în trei meciuri s-au obținut 7 puncte, după victoriile cu Petrolul (1-0 acasă) și UTA (2-1 în deplasare) și remiza cu Sepsi (1-1) de la Mioveni. De partea celaltă, clujenii au avut și eu un început bun, odată cu numirea în iarnă, pe bancă, a lui Ovidiu Sabău. Astfel, ardelenii au câștigat pe final, acasă, cu 2-1 cu Voluntari, apoi au remizat cu Rapid 0-0, însă etapa trecută o primit o corecție severă în deplasare de la FC U Craiova. Acest meci pare să-I fi readus cu picioarele pe pământ și este de crezut că meciul cu Mioveniul îl vor aborda mult mai conștienți și cu totul altfel. În clasament, cele două echipe sunt despărțite acum de doar 7 puncte, după ce la finalul lui 2022 diferența era mult mai mare. Gazdele de astăzi sunt pe 14 cu 23 de puncte, în timp ce oaspeții sunt tot ultimii cu 16 puncte.
Până acum, în meciurile din deplasare, Mioveniul a disputat 12 jocuri în care a obținut două victorii (1-0 la Sepsi și 2-1 la UTA), două remize (0-0 la Petrolul, 2-2 la FC Argeș) și a pierdut de 8 ori (0-3 la Hermannstadt, 2-4 la CFR Cluj, 0-1 la U Craiova, 1-2 la Rapid, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 1-2 la Farul, 2-5 la FCSB). De partea cealaltă, U Cluj are tot 12 jocuri pe propriul teren în care a obținut 4 victorii, 5 remize și a pierdut de 3 ori, golaverajul fiind negative, 9-12. În turul acestui campionat, la Mioveni, U Cluj s-a impus nemeritat cu 1-0. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.