Înşelate, din dragoste!

0

Atunci când nu mai sperau, cinci femei au crezut că şi-au găsit marea dragoste. Din nefericire, după un timp şi-au dat dat seama că iubitul doar se foloseşte de ele ca să facă rost de bani. Bărbatul care poza în partenerul ideal, a obţinut, în mai puţin de un an, peste 10.000 de lei, bijuterii şi valută de la femeile înşelate. A fost reţinut sub acuzaţia de furt şi înşelăciune.
Din ancheta poliţiştilor Secţiei 3 Piteşti a reieşit că Ionuţ C., de 50 de ani, din comuna Bradu, îşi cunoştea partenerele fie pe conturi de socializare fie intrând în vorbă cu ele, direct, pe stradă sau în alte împrejurări. Bărbatul ştia să se facă plăcut, le vorbea frumos şi le arăta respect. După câteva întâlniri pretindea că s-a îndrăgostit şi începea o relaţie cu partenera. Atunci când era sigur că femeia s-a ataşat de el, începea cu minciunile. Se plângea că a avut un necaz şi are nevoie urgentă de bani. Inventa diverse pretexte ca să obţină cât mai mult de la ele. Astfel, în mai puţin de un an, a avut cinci parterene de pe urma cărora a profitat. Femeile cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, l-au reclamat şi împotriva bărbatul a fost demarată o anchetă. Astfel, în timpul cercetărilor, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au stabilit că „în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi indus în eroare, pe fondul unor pretinse prietenii și prin prezentarea ca adevărată a unor împrejurări nereale, și ar fi obținut sau și-ar fi însușit sume de bani și bijuterii, de la cinci persoane vătămate.
Din cercetări s-a reținut că, Ca urmare a activității infracționale, cel în cauză ar fi obținut aproape 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Bărbatul a şi furat din locuinţa uneia dintre femei, profitând de încrederea pe care partenera o avea în el. I-a luat banii pe care aceasta îi ţinea în casă. Miercuri, Ionuţ C. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi furt. Ieri, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar.   M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.