Meci la Mioveni cu HC Zalău!

0

Pentru handbalistele de la Dacia Mioveni, duminică urmează un nou meci de campionat. Astfel, în etapa a 16-a, pe propriul teren – în Sala Sporturilor din Mioveni, alb-albastrele vor întâlni pe HC Zalău, formație aflată în clasament sub argeșence, pe 11, dar tot cu 10 puncte.
La acest meci, intrarea psectatorilor va fi liberă, iar organizatorii așteaptă cât mai mulți suporteri în tribune, pentru a fi alături de echipă în încercarea de a obține un nou success în campionat. Partida începe la ora 11:00. Cu ocazia acesteui meci va fi organizată o tombolă cu premii pentru elevii școlilor din Mioveni.
Prefațând acest joc și lansând o invitație la Sală, jucătoarea Irina Ivan a fost în vizita de la Școala Liviu Rebreanu din Mioveni. ”Invitația la meciul de duminică al echipei noastre de handbal în Liga Florilor a fost un motiv de mare bucurie pentru copii. Ne-au spus că le place mult să meargă la meciurile din Sala Sporturilor Mioveni, pentru că e distractiv și intens. În plus, au observat că acolo pot să strige cât pot de tare și nimeni nu se supără!.. Ba, chiar și oamenii mari fac asta…Duminică vor striga: Dacia Mioveni! Dacia Mioveni! Copii, părinți, bunici, vă așteptăm la sala Sporturilor Mioveni, cu handbal de Liga Florilor!” spunea înainte de meci președintele clubului, Toma Duței.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.