Testări gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin

0

Unitatea Mobilă de Screening SCCUT va ajunge astăzi la Pitești, continuând campania de prevenire a cancerului de col uterin pe care o desfășoară în județul Argeș, în ultimele luni. 
Femeile cu domiciliul în Pitești sau în oricare localitate argeșeană vor beneficia de testări gratuite Babeș – Papanicolau (24 – 29 ani) sau HPV (30 – 64 ani), caravana urmând a fi amplasată în zona Filarmonicii, luni, 13 februarie. Testările vor avea loc pe parcursul întregii zile, între orele 09:30 și 18:00. Persoanele interesate pot cere informații suplimentare la numărul de telefon 0765 755 466, până vineri inclusiv.
Campania de prevenire a cancerului de col uterin se desfășoară în cadrul proiectului SCCUT, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” în parteneriat cu Fundația „Renașterea” pentru Educație, Sănătate și Cultură (FRESC), Centrul FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate (SASTIPEN). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.