Un punct de moral!

1
0

FC Argeş a obținut un punct după ce a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Farul Constanța, liderul campionatului.
Disputa din Trivale, din runda cu numărul 25 a sezonului, a fost una destul de echilibrată în multe momente ale jocului, însă săracă în ocazii. Constănțenii și-au trecut în cont câteva șanse de a marca prin Alibec, Luis Munteanu și Nedelcu, însă portarul Cătălin Straton a fost la post. Pe faza defensivă, piteștenii s-au descurcat destul de bine, însă în atac nici nu au contat, neavând nici o oportunitate de a puncta. Puternicul Arnold Garita a fost prins ca într-o menghină între fundașii centrali Ionuț Larie și Mihai Popescu. Vârful camerunez a fost nevoit de multe ori să coboare la jumătatea terenului pentru a primi mingi de la coechipieri, iar atunci când a avut șansa să pună în pericol poarta lui Aioani, nu a fost susținut suficient de colegi. În urma acestei remize albe, FC Argeș a rămas pe locul 12, cu 26 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, ocupanta poziției a 11-a a ierhiei. Pentru echipa din Trivale urmează un nou meci de foc, Argeșul urmând să întâlnească, duminică, de la ora 17.00, în deplasare, pe CFR Cluj, campioana României.
FC Argeș – Farul Constanța 0-0
FC Argeș: Straton – Turda, M. Constantin (min.46 Brendon), Zebic, Rizzi – Meza Colli (min.87n Boubacar Hanne), Njike – Tofan, Bassong (min.73 Bertrand), Creţu (min.87 Moisie) – Garita
Rezerve neutilizate: Micle, Dobrosavlevici, Jakolis, Mimito Biai, Tircoveanu
Antrenor: Constantin Schumacher
Farul Constanța: Aioani – Kiki, Larie, M.Popescu, Borza(min.56 Sîrbu) – Artean, Băluţă, Grameni (min.56 Nedelcu) – Mazilu (min.56 Mateus Santos), Alibec (min.79 Sali), Luis Munteanu (min.79 Morar)
Rezerve neutilizate: Buzbuchi, Baravykas, Boli, Casap
Antrenor: Gheorghe Hagi
Cartonaşe galbene: Tofan 26’, Njike 46’ / L. Munteanu 77’
Arbitru: George Găman (Craiova) / A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / A2: Adrian Vornicu (Iași) / Arbitru VAR: Horațiu Feșnic / Arbitru AVAR: Alexandra Theodora Apostu (Bacău) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Observatori: Cătălin Cursaru, Marian Salomir  M.D.

1 COMENTARIU

  1. Atâta timp cât Primarul își bate joc de noi nu mai merg la Stadion.De 50 ani nu am pierdut 3 meciuri , acum ce sa vad nici macar prin tribună foștii mari jucători pe care Primarul i-a dat afară din club: Jan Barbu,Moiceanu,Vlădoiu,Badea. Ce să mai văd fețe necunoscute ?Alexe ,Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.