ACS Speed Academy vrea promovarea în Liga 3!

0
  • Piteștenii s-au întărit cu Cristi Bud și Ionuț Pană
  • Urmează să vină Pele de România
  • La echipă mai joacă Ayza, Negoiță, Miulescu

Lupta pentru promovarea în Liga 3 se anunță foarte disputată în județul Argeș. Astfel primele două echipe din clasament, cele care au și șanse reale să câștige Liga a 4-a, ARO Muscelul Câmpulung și Speed Academy Pitești s-au întărit serios în pauza competițională.
Prima care a mutat pe piața transferurilor a fost ARO care i-a adus la echipă pe Simon Măzărache și Florin Costea, ambii jucători cu nume în Liga 1. Zilele trecute însă și Speed Academy a făcut două mutări tari, reușind să-i transfere pe Cristi Bud și Ionuț Pană jucători cunoscuți în fotbalul mare. Astfel, Cristi Bud este golgeterul la zi al lui CS FC Dinamo din Liga 4 București, acolo unde în tur a marcat 21 de goluri în vreo 8 meciuri. Cum Bud nu –a mai înțeles cu antrenorul Andrei Cristea a reziliat contractul și a doua zi a fost sunat de fostul său coleg, Marius Radu, care acum este la Speed Academy și a acceptat oferta acestuia de a se alătura echipei din al cărei staff face parte și fostul jucător al lui FC Argeș. Cristi Bud a mai jucat în trecut pentru CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, Debrecen, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Timișoara, Concordia Chiajna, Hermannstadt, iar Ionuț Pană pentru Academica Clinceni. Iar după a a anunțat președintele echipei, Mugurel Rizea, la echipă va urma un nou transfer, un nou nume sonor urmând a se alătura familiei Speed Academy.

”Urmează alt transfer!”

Stând de vorbă cu președintele clubului piteștean am aflat mai multe despre obiectivele grupării. ”De la Cristi Bud așteptăm să își facă datoria de golgeter și să dea mai multe goluri ca la Dinamo! Având în spate o echipă care poate ajuta la acest lucru, cu Ayza, Negoiță și alții cred că poate face acest lucru. Bud a ajuns la noi datorită prieteniei cu Marius Radu, se cunoșteau… El chiar a vorbit și cu Ayza despre ceea ce est ela noi și a spus că acest lucru caută, undeva să joace de plăcere… Chiar dacă suntem mai old-boys acum ca sa zic așa, încercăm să facem o echipă bună, pe care s-o ducem mai sus. Se dorește promovarea! De-aia am și făcut acest pas cu aceste transferuri. Și ARO este o echipă bună și ei au jucători buni și au făcut transferuri cu nume. Dar este o diferență de trei puncte între ei și noi și avem meci direct la noi acasă! La ei am pierdut pe un teren plin de mocirlă, iar astfel de suprafețe nu ne avantajează pe noi. Acum i-am adus pe cei doi și mai urmează o lovitură. Nu vreau să spun mai decât că este vorba de Pele de România” ne-a spus Mugurel Rizea.

”Avem soluții de finanțare și la Liga 3!”

ACS Speed Academy Pitești a jucat până acum meciurile de acasă la Albota, însă în retur se vor muta la Poiana Lacului. ”Am jucat la Albota dar au fost niște discuții cu autoritățile vis-à-vis de echipa la Liga 5. Eu nu o pot desființa, pentru că avem lot numeros și mulți nu prind, poate lotul, la prima echipă. Nu vreau să retrag această echipă și ne vom muta la Poiana Lacului. Antrenor este Bogdan Velianu ”Juve” ajutat de Marius Radu. De altfel, echipa este construită de mine, încă de la Liga 5, pe prietenie, cu aceștia băieți și alții. Și dacă vom ajuge mai sus, la baraj și la Liga 3, soluții de finanțare sunt, din sponsorizări diverse de la parteneri. Nu ne este teamă de această provocare, chiar mizăm pe ea” ne-a mai spus Mugurel Rizea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.