La păcănele şi-a adus aminte de datorie!

0

Scandal mare la o sală de jocuri din cartierul piteştean Prundu. Trei bărbaţi s-au luat la ceartă în timp ce se aflau la păcănele. Când conflictul a escaladat protagoniştii au ieşit în stradă. Acolo, victima a fost lovită şi ameninţată cu un cuţit. Agresorii au fost reţinuţi luni, pe bază de ordonanţă. Ei sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe, ameninţare, port ilegal de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Data de 13 februarie, a fost zi cu ghinion pentru Daniel C., de 44 de ani și Bogdan G. , de 39 de ani, din Pitești. Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti pentru un scandal provocat pe data de 22 ianuarie, seara, într-o sală de jocuri din cartierul Prundu. Bărbaţii se aflau în local când au văzut un jucător, un tânăr de 27 de ani, pe care îl cunoşteau. Acesta din urmă avea o datorie la unul dintre agresori şi nu o putea restitui. Cei doi s-au dus la el insistând să înapoieze banii.
Când cearta a luat amploare, cei trei bărbaţi au fost scoşi afară, iar cearta a continuat în faţa sălii de jocuri. Bărbaţii s-au înjurat, s-au ameninţat iar în cele din urmă Bogdan G. a scos un cuţit şi a atacat victima. Din fericire, nu l-a atins. În timpul cercetărilor efectuate de oamenii legii cei doi au recunoscut că au avut un conflict. Cercetările au durat aproximativ o lună, timp în care poliţiştii au audiat martorii, părţile implicate şi au verificat camerele de supraveghere care au surprins momentul. Luni, după administrarea probelor, Daniel C. și Bogdan G. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și respectiv, lovirea sau alte violențe, amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceştia au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.