Tânărul grăbit a răsturnat microbuzul!

0

În noaptea de marți spre miercuri a fost accident, la Pitești, în sensul giratoriu de lângă Ramada. Un Sandero, condus de un tânăr de 19 ani, din Pitești a lovit un microbuz la volanul căruia era un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Bradu. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat și a căzut, într-o parte, pe șosea. Din fericire în microbuz era numai șoferul nu și călători. Se pare că vinovat de coliziune a fost tânărul, de 19 ani, care nu a acordat prioritate. M.S.

 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism, dinspre Calea Bascovului către Calea București, la sensul giratoriu, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Calea Câmpulung către Calea București, de un bărbat de 54 de ani, din Bradu.

În urma coliziunii, microbuzul s-a răsturnat pe o parte.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a unui pasager din autoturism, un tânăr de 19 ani, din Pitești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.