Rusu și Benchaib, golgeteri

0

Poate pentru unii surprinzător, golgeterii Mioveniului sunt în momentul de față, doi jucători aduși la echipă în această iarnă.
Este vorba despre atacantul Bogdan Rusu și mijlocașul ofensiv Amine Benchaib. Primul a revenit la echipă de la FCSB, după ce a plecat la echipa lui Gigi Becali în etapa a 4-a, iar al doilea a fost adus din Belgia. Rusu are marcate până acum 5 goluri, în timp ce Benchaib are doar 3.Două din cele 5 goluri ale lui Rusu au fost marcate la începutul campionatului, înainte de a pleca la FCSB, el înscriind de două ori la CFR Cluj, în partida încheiată 4-2 pentru ardeleni.
Apoi, de la revenire, Rusu a marcat golul victoriei cu Petrolul (1-0), a punctat cu Sepsi în final din 11 m (scor 1-1) și a marcat și acum la U Cluj golul de 1-0 și a scos penaltyul de la golul doi (2-2 scor final). De partea cealaltă, Amine Benchaib și-a trecut în cont în 4 meciuri 3 goluri. El a realizat o dublă la Arad, unul dintre goluri fiind din penalty (scor final 2-1 pentru Mioveni) și a marcat și acum cu U Cluj, din penalty. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.