Biletele, 20 lei – intrarea generală

0

CS Mioveni a pus în vânzare, de ieri, biletele pentru meciul cu Rapid. Intrarea generală la acest joc va fi 20 lei. Biletele se găsesc astăzi la sediul clubului până la ora 16:00, și la stadion, până la ora începerii partidei. Organizatorii au făcut și un apel către public să vină îmbrăcați în galben, culorile echipei, pentru a-și susține favoriții.
Doar Panait indisponibil
Singura problemă de lot pe care Nicolae Dică o are înainte de meciul cu Rapid este Andrei Panait. Jucătorul era ieri dimineață incert. Panait s-a accidentat la încălzirea meciului cu Sepsi, iar săptămâna trecută s-a tratat în Serbia la vraciul Marijana, nefiind în lot cu U Cluj. Luni, mijlocașul a declarat că și-a reluat normal antrenamentele, iar ieri Dică urma să iar decizia finală. ”Panait avea acea problemă de la meciul cu Sepsi. Azi (n.r ieri, joi) vedem dacă e OK. În rest avem tot lotul OK”, spunea Dică.
Singura echipă neînvinsă în ultimele 5 etape
CS Mioveni este singura echipă din Superliga care este neînvinsă în ultimele 5 etape. Este vorba de cele 4 etape din 2023 dar și o etapă din 2022, galben-verzii având 3 remize (2-2 la FC Argeș, 1-1 cu Sepsi, 2-2 la U Cluj) și două victorii (1-0 cu Petrolul, 2-1 cu UTA). Restul echipelor din campionat au cel puțin o înfrângere în aceste 5 partide. Printre echipele care au o singură înfrîngere în ultimel 5 jocuri sunt: Farul, FCSB, Rapid, Sepsi și Chindia. Dintre acestea doar FCSB are în celelalte 4 partide victorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.