Galben-verzii, egali și cu Rapidul!

0
0
  • Superliga, Etapa 26: CS Mioveni – Rapid 0-0

CS Mioveni a reușit să scoată un punct din meciul cu Rapid, cel mai puternic adversar din această parte a doua a campionatului. Giuleștenii sunt echipa de pe locul 4, iar până acum o etapă au ocupat ultima treaptă a podiumului.
Galben-verzii au avut două reprize diferite contra Rapidului. În prima s-au ridicat la nivelul adversarului și chiar ua pus ceva probleme, ratând două ocazii mari prin Antal (cap din 6 din poziție excelentă, peste poartă) și Benchaib (reluare cu capul din careul mic, mingea trece parallel cu linia porții), în timp ce adversarul a trimis balonul în bară și apoi mingea a ieșit în out de poartă după o lovitură liberă. În repriza a doua, încet-încet Rapid a pus stăpânire pe joc și ocaziile au fost numai în contul lor, dar numai în ultimele 20 de minute, atunci când dominarea a fost aproape totală. Mai întâi Săpunaru a reluat din cole din centrul careului puțin peste (min 72), apoi Ioniță a șutat puțin pe lângă din poziție foarte bună din careu (min 77), iar Pănoiu a trimis și el incredibil milimetric pe lângă din poziție excelentă (min 80). Mioveniul a avut și noroc în finalul meciului, atunci când adversarul a primit nesperat un penalty. Carnat a făcut henț la limita careului, jenat de adversar, iar autul de la margine dat initial de arbitru s-a transformat la intervenția VAR în lovitură de pedeapsă.
Dugandzic a trasnformat initial, dar arbitrul a cerut repetarea pentru că au intrat mai mulți jucători în suprafața de pedeapsă, și de la gazde și de la oaspeți, în momentul execuției. ”La reluare” atacantul s-a încurcat în pași, Greab a rămas pe loc, iar mingea a fost trimisă peste transversală, portarul nemaifiind nevoit să plonjeze.
Cu punctul obținut vineri, CS Mioveni a acumulat 18 în clasament și speră în continuare la salvarea de la retrogradare. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.