Constantin Schumacher: ”Se apropie play-out-ul și nu acumulăm puncte”

1

La finalul partidei de duminică seară, cu CFR Cluj, pierdută de FC Argeș cu 1-3, Constantin Schumacher s-a declarat foarte nemulțumit de prestația alb-violeților din prima repriză.
Tehnicianul echipei din Trivale le cere jucătorilor să fie concentrați pe toată durata unui meci, întrucât un gol primit repede poate fi decisiv în stabilirea învingătoarei:
”Păcat că am început de la 0-1. Ştiam că jucăm contra campioanei. Păcat că s-au dat golurile foarte rapid. Au fost două reprize distincte. O primă repriză foarte slabă din partea noastră, în a doua repriză am controlat jocul, am marcat, am avut şi ocazii. Nu mai punem golul din ultimul minut, pentru că eram cu echipa sus şi încercam să marcăm. Păcat că jucătorii nu au înţeles că fiecare meci trebuie tratat încă din prima secundă şi până când arbitrul fluieră finalul meciului. Trebuie să tragem concluzii după acest meci. Etapele trec, se apropie play-out-ul şi trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Mai sunt patru meciuri foarte grele şi dacă nu acumulăm puncte va fi foarte greu pentru noi. Eu cred în aceşti jucători, dar le trebuie mai multă încredere şi trebuie să demonstreze pe teren. Fotbalul se joacă pe teren, e aceeaşi limbă, o singură minge. Nu contează în ce limbă vorbeşti. Relaţiile de joc şi lucrurile pe care le faci pe teren le lucrezi la antrenamente”, a declarat Constantin Schumacher, după eșecul cu CFR Cluj. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Esti un papagal,SCHUMI.Mereu,repeți,și repeți,si repeti…același lucru.Intrebarea e..VA MAI CREDE ,CINEVA?Sunteti cu un picior în liga2..si nu luati nici o masura.De fapt,asta e soarta echipelor susținuți din bani publici.FALIMENT,TOTAL..Gentea..echipa ta e pe duca..si nu numai fotbal…volei,baschet..au ceva diferit fata de fotbal?NIMIC…….CIUCA BATAILOR.RUSINE,FC AR-GENTEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.