Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Suporter

  Maestre Cristi Gentea nu îndrepta o greșeală cu alta greșeală adică nu schimba antrenorul in momentul acesta , vine altul si da vina pe vechi a mostenire. Demite i urgent pe trepadusi din conducere Stanciu,Alexe,Foamete.Ei sunt cei ce creează atmosfera într-o echipă.Numai faptul că nici unul din ei nu explică situația echipei spune cat de slabi sunt .

  Reply
 2. 2

  Pitesti

  Poate DNA sa scape Pitestiul de Gentea.O pacoste pentru pitesteni de cand a venit acest individ a inceput jefuirea pitestenilor.Asta nu a facut decat sa mareasca in mod iresponsabil costurile la apa canal si termoficare,taxele,impozitele plus intrarile la bazinele de inot(zici ca le-a facut ma-sa sau ca sunt private ).
  In privinta lui FCArges situatia este grava.Este echipa mafiei fotbalistice,mafiei impresarilor,nepotismului,incompetentei.
  6 milioane de euro bani aruncati la mafie pentru retrogradare.Pentru ca numai o minune o poate salva de la retrogradare avand in vedere ca nu joaca nimic ,vande meciuri la comanda( capra laCFR si FCSB de ex),joaca in bataie de joc chiar in fata propriilor suporteri la Pitesti.
  Suporterii sunt nemultumuti si de pretul biletelor multi i-au transmis asta acestui interlop Gentea dar acesta continua politica de jaf si la fotbal .
  Ce minte de interlop:cica face pachet la meciurile lui FC Arges cu FCSB si Petrolul dar la acelad pret fara nici o refucere.Si atunci de ce mai faci asta?

  Reply
 3. 3

  Tănase Victor

  Nu schimbați nimic, e totul super,păcat de suporteri și așa puțini.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .