Meci infernal cu vicecampioana!

3
  • FC Argeș – FCSB, duminică, ora 20.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end meciurile din cadrul etapei cu numărul 27 din Superliga Superbet. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 20.30, pe propriul teren, pe FCSB, vicecampioana României.
Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin este foarte importantă pentru ambele echipe, în încercarea lor de a-și atinge obiectivele. Piteștenii au nevoie de victorie ca de aer pentru a ieși din zona minată a clasamentului, în timp ce bucureștenii își doresc să bifeze un nou succes pentru a rămâne angrenați în lupta pentru titlu. După 26 de etape, Argeșul se situează pe locul 13, cu 26 de puncte, loc care asigură prezența la barajul pentru promovare/retrogradare în Liga I, iar FCSB ocupă locul 3, cu 48 de puncte, cu 7 mai puțin decât liderul, Farul Constanța. Alb-violeții au moralul zdruncinat după eșecul cu CFR Cluj, din runda precedentă, însă promit să dea totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv cu formația finanțată de Gigi Becali. Roș-albaștri vor aborda acest duel cu o doză de încredere mai scăzută, după ce în etapa trecută au remizat, 1-1, contra universității Craiova, fiind egalați de olteni în ultimul minut al partidei. În tur, bucureștenii s-au impus cu 3-2, golurile alb-violeților fiind semnate de Calcan și Garita. Pentru argeșeni este al treilea meci dintr-o serie de patru jocuri foarte dificile, FC Argeș urmând să încheie această serie infernală la mijlocul săptămânii viitoare, cu o deplasare în Bănie, contra Universității Craiova.  M.D

3 COMENTARII

  1. Maestre Cristi Gentea nu îndrepta o greșeală cu alta greșeală adică nu schimba antrenorul in momentul acesta , vine altul si da vina pe vechi a mostenire. Demite i urgent pe trepadusi din conducere Stanciu,Alexe,Foamete.Ei sunt cei ce creează atmosfera într-o echipă.Numai faptul că nici unul din ei nu explică situația echipei spune cat de slabi sunt .

  2. Poate DNA sa scape Pitestiul de Gentea.O pacoste pentru pitesteni de cand a venit acest individ a inceput jefuirea pitestenilor.Asta nu a facut decat sa mareasca in mod iresponsabil costurile la apa canal si termoficare,taxele,impozitele plus intrarile la bazinele de inot(zici ca le-a facut ma-sa sau ca sunt private ).
    In privinta lui FCArges situatia este grava.Este echipa mafiei fotbalistice,mafiei impresarilor,nepotismului,incompetentei.
    6 milioane de euro bani aruncati la mafie pentru retrogradare.Pentru ca numai o minune o poate salva de la retrogradare avand in vedere ca nu joaca nimic ,vande meciuri la comanda( capra laCFR si FCSB de ex),joaca in bataie de joc chiar in fata propriilor suporteri la Pitesti.
    Suporterii sunt nemultumuti si de pretul biletelor multi i-au transmis asta acestui interlop Gentea dar acesta continua politica de jaf si la fotbal .
    Ce minte de interlop:cica face pachet la meciurile lui FC Arges cu FCSB si Petrolul dar la acelad pret fara nici o refucere.Si atunci de ce mai faci asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.