Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 60 min
• Gata în: 1 ore, 15 min
Ingrediente:
• 2.5 kg muşchi de viţel
• sare
• piper
• 1 lingură ulei de măsline
• 4 linguri unt
• 6 căţei de usturoi întregi
• 6 cepe
• 1 morcov
• 4 crenguțe cimbru
Mod de preparare:
Muşchiul de viţel se spală şi se crestează adânc pe ambele părţi.
Se leagă cu aţă să nu se desfacă. Se topeşte untul într-o cratiţă, se adaugă uleiul de măsline şi muşchiul de viţel. Se prăjeşte pe ambele părţi.
Ceapa se curăţă şi se taie în jumătăţi. Usturoiul se spală şi se foloseşte întreg.
Morcovul se răzuieşte şi se taie rondele groase de un deget. Crenguţele de cimbru se rup pe jumătate.
Se adaugă legumele în cratiţă, peste carnea rumenită, şi se dau la cuptor.
Se lasă să se coacă timp de aproximativ 50 de minute, până când este bine făcută carnea.
Se îndepărtează aţa, se aşază pe un platou şi se pun în jur legumele coapte.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525