Constantin Schumacher: ”Am luat niște goluri ușoare”

0

La finalul meciului cu FCSB, antrenorul Constantin Schumacher a tras concluziile care se impun. Tehnicianul echipei noastre vrea ca jucătorii să strângă rândurile şi să arate spirit de luptă ca în partida de duminică seară. sursa foto: Digi Sport
Schumacher spune că piteștenii au nevoie de o victorie ca de aer pentru a se descătușa: ”Suntem la retrogradare acum, dar lucrurile vor fi mult mai bune dacă vor face lucrurile ca azi. Azi ne-am bătut cu FCSB, o echipă care se luptă la campionat. Mai sunt trei etape din retur, vine play-out-ul şi trebuie să facem tot posibilul să recuperăm punctele. Am luat nişte goluri uşoare, nu trebuia să le luăm, dar ştiu că există momente în care lucrurile nu îţi ies.
Trebuie să ne adunăm, să găsim soluţii, este foarte greu. Trebuie să strângem rândurile, să stăm cu capul sus pentru că urmează alt meci. Echipa se va descătuşa după prima victorie şi vor veni şi momente frumoase pentru echipa noastră.
Straton a făcut un meci bun, a jucat bine, sperăm să aibă evoluţiile astea în continuare. Nu e vorba doar de apărare, e vorba de toată echipa.
Ei ştiu că au valoare, că pot face mai mult, dar simt o presiune. Trebuie să treci peste astfel de momente. Am avut posesia peste FCSB, am jucat bine, dar nu vin rezultatele. Sper ca FC Argeş să scape de acest moment şi să rămână în Liga 1. Sunt sigur că la anul o să fim în primele 8 dacă rămânem în aceeaşi formulă”, a spus tehnicianul grupării din Trivale. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.