Dică: ”Sunt dezamăgit! O să susțin pe FC Argeș de la Tribuna 1!”

1
0

Nicolae Dică nu a fost lăsat duminică seara să intre la tribuna oficială la meciul FC Argeș – FCSB, deoarece nu a avut invitație. Antrenorul Mioveniului și-a cumpărat apoi bilet și a stat la Tribuna 1.
Incidentul a fost făcut public la TV, presa scrisă, online. Pe un grup de facebook, intitulat FC Argeș, a fost postată poza cu titlul stirii din GSP, și cu un comentariu al administratorului grupului care a vehiculat ideea că să-I fie rușine lui Dică, că cine este el și ce a făcut pentru clubul FC Argeș. Ieri, Dică a comentat incidental și cee ace s-a scris pe respectivul grup al suporterilor piteșteni. ”Sunte dezamăgit și am fost supărat atunci pe moment. Dar am făcut un lucru normal și mi-am luat bilet la Tribuna 1. Mi-a făcut plăcere să stau cu oamenii de acolo. Mi-aduc aminte și la meciul cu Celta stăteam pe scări acolo…. Acolo am prins loc! Nu e o problem că nu pot intra la Tribuna Oficială și stau la Tribuna 1 sau 2. Mai mult m-a deranjat ce s-a scris pe acel grup, despre mine, lucruri neadevărate. Unu: să aibă curajul respectivul să răspundă oamenilor care au comentat acolo, că văd că nu a făcut-o! Apoi, a dat într-un on care a venit la echipă, în Liga 3, cu câteva zeci de mii de euro de acasă și am promovat. Nu știu câți au făcut așa… La meciurile de old-boys spune că nu am jucat pentur FC Argeș! Ba da! La ultimul a fost chiar o problem, mi s-a spus în ultimul moment că voi fi trecut la cei de la Echipa Națională. Un fost jucător de la FC Argeș, acum antrenor mi-a spus asta iar eu am zis că dacă nu joc pentru FC Argeș nu voi evolua. Acum îmi dau seama că a fost premeditat ca să mă pună rău cu suporterii. Dacă au ceva cu Nicolae Dică să vină să îmi spună în față. Iar atunci când spun că am lăsat echipa la retrogradare, eram de fapt la 4 puncte de locul 2 și apoi a venit IOnuț Badea. Și ce salarii aveam atunci la echipă? 3000 – 5000 – 7000…. De lei, nu Euro… Cam ăsta este Nicolae Dică! Îi transmit acestui băiat care a scris să vină să vorbească cu Nicolae Dică, mă găsește în fiecare zi la Grupul Școlar Mioveni. În rest voi merge cu mare plăcere la Tribuna 1 și voi ține cu FC Argeș! Dar acum sunt antrenor la CS Mioveni….”

1 COMENTARIU

  1. Acest Primar se crede cel mai tare ? Si-a batut joc si rade de toți cum vrea ,după bunul plac . Acum la lut pe Dică in colimator. S-a debarasat de toți foștii fotbaliști din Club toți băieți inteligenti cu studii : Zamfir,Moiceanu,Badea,Vlădoiu Profesori . Jan Barbu -Dreptul ,Vasile Popa – Management ASE , Ianovschi-Profesor Referent Frf.Rica Neaga, Priseceanu , Dani Coman. MOTIVUL?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.