Fasole verde la tigaie

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 5 min
• Timp de gătire: 15 min
• Gata in: 20 min
Ingrediente:
• 600 gr. fasole verde
• 5 roșii medii
• 6 căței de usturoi tocați
• 3-4 cepe medii
• sare, piper, mărar și pătrunjel tocat – după gust
Mod de preparare:
Așadar, fasolea verde se taie în bucăţi de 2-3 cm şi se opăreşte un pic în apă cu sare. Se dă sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Ceapa se toacă mărunt şi se aruncă în tigaia cu ulei încins, amestecând continuu. Când devine transparentă, se adaugă în tigaie fasolea şi jumătate din cantitatea de roşii. Se lasă 5 minute pe foc, până se sting roşiile. Se adaugă şi restul de roşii, verdeaţa şi usturoiul şi se lasă sub capac până când fasolea e fiartă. Se mai prăjeşte fără capac încă un minut şi se serveşte fierbinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.