Ştiri de la IJP

0

Condamnat pentru tâlhărie
Trei ani de închisoare, atât are de executat Ştefan G., de 23 de ani, din Curtea de Argeş. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au pus în aplicare, luni, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, pe numele acestuia. Tânărul a fost condamnat la trei ani de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost dus la penitenciar unde a fost încarcerat.
Vitezoman, 4 luni fără permis!
Luni, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 124 km/h. Marian V. se afla la volanul unzui Audi când a fost tras pe dreapta. Şoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile. Pentru că a depăşit limita vitezei legale cu peste 70 de kilometri la oră, nu are dreptul să susţină examen pentru a beneficia de reducere a perioadei de suspendare.
Băut, la volan
Tot luni, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești l-au depistat pe Marian V., de 66 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza localității Buzoești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cum depăise limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său a fost întocmit dosa, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.