Constantin Schumacher: ”Fotbalul nu te iartă când greșești”

0

Constantin Schumacher, antrenorul echipei FC Argeș, consideră ca greşelile personale ale jucătorilor alb-violeți au contat enorm, în privinţa locului din clasament pe care îl ocupă în acest moment gruparea din Trivale.
Tehnicianul speră ca piteștenii să obțină cât mai repede o victorie pentru a ieși din zona minată a clasamentului:
”Iar am pierdut, iar vin cu cuvinte că încercăm, facem, dregem. Dar fotbalul nu te iartă. Cred că sunt foarte multe greşeli personale pe care le-am făcut în campionatul ăsta şi am luat destul de multe goluri pe greşeli.
Este un moment greu, se simte lucrul ăsta şi în vestiar, şi în cadrul clubului. Dar sper ca echipa să scape de pe acest loc şi să vină o victorie, să ne bucurăm şi noi.
Am în cap foarte multe greşeli personale după care am luat goluri. Nu vreau să acuz un jucător anume, dar e greu ca echipa să mai revină, în situaţia în care este.
Mingea se ducea în aut, Tofan n-a gestionat cum trebuie faza, n-a ştiut că e singur. Ivan era la o distanţă mare de el, putea să lase mingea să se ducă în aut. Dacă te duci cu mâna sus, este greu să te mai gândeşti că se mai poate întâmpla altceva.
Este o dorinţă foarte mare la Piteşti, încercăm. Nu ştiu dacă pleacă Marius Croitoru, conducerea decide. El a încercat să le ridice moralul, pentru că avem un meci peste patru zile. Acum ne batem cu echipe care sunt ca noi, în play-out, la nivelul nostru. n
Cred că în orice moment din cele 90 de minute trebuie să ai sacrificiu. Aşa poţi să scoţi ceva la fiecare fază. Trebuie să înţeleagă cu toţii acest lucru, pentru că trebuie să scoatem echipa de acolo” a declarat Constantin Schumacher după meci. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.